Політика

Чому 2019 – вирішальний щодо курсу країни?

• Bookmarks: 291060


2019 рік повинен стати роком структурних змін у державі, бо якщо ситуація не зміниться, то ми можемо втратити державу взагалі”, – так вважає лідер громадського руху «Кияни за справедливість» Анатолій Артемчук. Редакція Всеукраїнської газети “Наголос” провела зустріч з громадським діячем та обговорила політичну ситуацію в країні.

“Ми маємо усі належні атрибути держави, ресурси, відповідні інституції, але біда в тому, що вони не працюють. Така ситуація не може довго тривати. Громадянам  немає кому пожалітися, їх реально немає кому захистити. Про суд мова не йде, бо хто мав справу з судовими позовами, той має чітко сформовану негативну думку про їх ефективність”, – зазначив А.Артемчук.

Напередодні виборів президента влада намагається зберегтися за будь яку ціну. Це зрозуміло, бо в іншому випадку на неї чекають кримінальні переслідування за злочинні дії та бездіяльність, які призвели країну, та кожного з нас, до теперішнього стану. Чергової революції країна не витримає, вона елементарно розвалиться. Тому єдиний шлях до змін – еволюційний. Через вибори. Спочатку президентські. Тут важливо вчергове не помилитися і обрати людину, якій не соромно довірити державу.

Потрібні нові люди

“Рух “Кияни за справедливість”, який я маю честь очолювати, активно включився в президентські перегони. Ми підтримуємо Анатолія Гриценка, який має належний досвід, є справедливим та чесним політиком, моральною людиною. І свою кампанію веде чесно, не використовуючи брудних технологій. Що, на жаль, не скажеш про його опонентів.

Ми маємо чітке розуміння того, що і як робити у випадку, якщо Анатолій Гриценко буде обраний Президентом України. Його програма перегукується з програмовими засадами нашого громадського руху у першу чергу в тому, що всім потрібне перезевантаження. Потрібні нові люди, у яких метою буде не набити кишені, а максимально принести користь державі та її громадянам. І головним концептом нашого руху, який підтримав Анатолій Степанович, є відновлення районних рад у місті Києві, з відповідними  повноваженнями, бюджетом і відновленням усіх соціальних програм, які були ліквідовані колишнім мером Л.Черновецьким.”

На сьогодні багатомільярдний бюджет сконцентрований в руках кількох десятків депутатів Київради, які вирішують куди і на що потратити кошти платників податків, киян, нас з вами. Тому і доріг немає, тому і заклади охорони здоров’я  жебракують, тому і батьки вимушені платити внески до благодійних фондів шкіл та садочків.

“З цією ганебною практикою давно пора покінчити, – резюмував Анатолій Артемчук. – Ми виступатимемо за якнайшвидші зміни в столиці через започатковану нами “Столичну ініціативу”, до роботи в якій запрошуємо усіх охочих. Надалі ми будемо інформувати громадськість та наших читачів про нашу позицію щодо болючих проблем мешканців столиці”.

29 recommended
comments icon
0 notes
1060 views
bookmark icon

Коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *