Влада

Президентські перегони в 2019 році

• Bookmarks: 21697


Політична  пасивність українців приведе до того що президентом на виборах в 2019 році стане знову олігарх або олігархічний висуванець. На прикладі зміни керівників обласних державних  адміністрацій, віддалених від олігархів на лояльних до них і президента Порошенко, ми бачимо, що влада знову буде скуповувати голоси виборців для свого кандидата за гроші олігархів. А пасивні і безпринципні виборці, знову продадуть свої голоси за якихось 500 гривень. А потім будуть кричати, що влада погана і давай їм майдани і будуть перекривати дороги  як це мало місце в Делятині Івано-Франківської області на початку червня 2018 року.

На сьогодні в Україні склалася така ситуація, що більш активне населення завдяки безвізу  в пошуках кращого заробітку покинуло територію нашої держави і їхні б’юлетні будуть використані владою для підтасовки виборів за свого кандидата.

А частина суспільства, яка прийме участь в виборах це:

– 5 % активних людей, які хочуть змін і вони майже не вплинуть на вибори;

– 15% людей, які при владі і біля неї, зроблять все, щоб все так і залишилось;

– 80% людей, яким байдуже майбутнє наших дітей і вони готові за «мзду» продати свої голоси тим кому вони потрібні. А тому говорять, що влада погана і нічого не робить для людей. Хто платить той і замовляє музику.

На жаль президентські вибори в 2019 році мають всі шанси стати самими нечесними і корупційними за всю історію незалежної України. А хотілось би, щоб Україна все-таки вирвалась із радянського кола по якому ми вже кружляємо років 27 і почала наздоганяти європейський союз та інтегрувати в систему європейських цінностей.

artemchuk.org

21 recommended
comments icon
0 notes
697 views
bookmark icon

Коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *